Potrbujem pomoc .... som zmätený natolko ze som začal hladať pomoc na internete . V poslednom čase prežívam divné veci .... Všetko to začalo ked som mal 14 vstal som asi tak o druhej rano aby som siel na wc .... pri ceste späť do postele som si všimol že mi svietia oči .... ako nejakej mačke ...(v izbe bola úplna tma ).... v tom období som večšinu času prespal . Až kým neprišiel sen ..... rútil som sa vysokou rýchlosťou na jedno miesto ... bol to dom za footballovým ihriskom .. zo sna som sa prebudil ako by ma niekdo polial vodou .... o týžden Tam našli mrtve telo bezdomovca ...( viem že v tejto časti to znie ako pekná blbosť ale ja nechcem aby ste mi uverili chcem pomoc tých čo tomu veria ).... ale potom to všetko prestalo ... až donedavna ... smeroval som do školy ked som sa zapozeral na mesiac ... mal som pritom nejaký divný uspokojúci pocit ... stál som tak asi 20 min .... a pri každom pohlade na mesiac som mal niečo ako zachvat ... moje ruku začali šklbať .... ako by som v jeden moment mal napnuté všetky svaly v tele ... ( btw ..do školy chodím o šiestej dochádzam autobusom 50 km ) ...asi tak pred týždnom alebo dvoma ... isiel predomnou asi tak 7 m kamarát ... mal na sebe slúchadlá .... a pri pohlade na mesiac som ho mal chuť zabiť ... už som sa začal rozbiehať .. ale potom som sa ovladol .
Teras sa snažim vyhýbať mesiacu najviac ako to ide
Potrebujem vašu pomoc ... poradte mi ... so vlkodlak ? Psychopat ? Alebo je to iba moja fantázia ... bol by som rad ak by bola
Nechcem nikomu ublížit .
Kontaktujte ma na janoo.cibula@gmail.com
Je tu ešte niekto ?
Confused buddy | 24.09.2016